Yhteystiedot

Ensio Koitto
Jaakopinkuja 4
13100 Hämeenlinna
040 7050158
03-6756580
ensio.koitto(at)pp.inet.fi

Uutiset

22.3.2009Kevät tekee tuloaanLue lisää »15.5.2008Kotisivuni avattuLue lisää »

Pikakysely

Mitä pidät uusista kotisivuistamme?

Vuoden 2010 kuulumisia

Perjantai 1.1.2010 klo 22.48 - Ensio Koitto

Vuoden 2010 kuulumisia

Tammikuun tarinoita.

1 päivä tammikuuta tarinoidaan blogisivulle.Vuosi vaihtui ja uudet ajatukset ja suunnitelmat ovat mielessä.Kun seuraa uutisia,tuntuvat ne kovin sotaisilta,vaikka kovasti toivoisi,että rauhallisemmat ajat koittaisivat.On kuitenkin uskottava,että tulevaisuus tuo myös paljon hyviä uutisia.

Toiminnat yhdistyksissä alkavat ja jotkut ovat jo käyneet hiihtelemassä ja luistelemassa.Minä olin tänään kävelemässä melko kylmässä uuden vuoden säässä.On todella mukavaa,kun on lunta ja pakkasta.

Muistan talvia sota-aikana.Silloin oli vielä kylmempää.Kerran tulin koulusta kotiin ja mittarissa oli peräti - 42 astetta. Sinä päivänä koulureissulla jalat paleltuivat ja itkukin oli herkässä.Nykyisin sellaisia pakkasia ei enää luultavasti tule.Maalla olen käynyt pari kertaa viikossa ruokkimassa peuroja omenoilla.Minulla on vielä Antonovkia ja Åkeroita laatikoissa talven varalle.Ne ovat nyt makeimmillaan.Oli ihanaa syödä ihan omia kasvattamia punertavia Åkero jouluomenia.

Kun kävin viimeksi maalla katselin kaiholla kukkapenkkiä,jossa kesällä oli "Palava rakkaus"- penkki kauniine kukkineen.Löysin kuvan viime vuodelta.Siinä olemme penkin luona.v_2002_esikartanossa.jpg

                           Tässä se kuva>

 

                        *****

Tässä vielä vuoden 2008 Asioita:

 

Vaalit on käyty

Vaalityöni on päättynyt.Äänestys tuotti 119 ääntä ja kolmas varavaltuutetun paikka.Neljä vuotta sitten meni hieman paremmin.Silloin sain 156 ääntä ja olin 4 vuotta ensimmäinen varavaltuutettu.Sitä ennen olin varsinainen valtuutettu.

Lupauduin talkoisiin.Nyt talkoot loppuivat äänestyksen osalta.

Hämeenlinnan 358 ehdokkaan joukosta olen sijalla 68.Valtuustoon valittiin 59 valtuutettua.KD:n kannatus oli täällä Hämeessä reilusti koko maan tasoa korkeampi.Se oli 5,9%,kun koko maan oli 4,2%.Saimmehan Hämeenlinnan valtuustoonkin kolme paikkaa.Saimme takaisin sen kolmannen paikan,jonka hävisimme 4 vuotta sitten.

Käy kurkkaamassa tulospalvelusta kaikkien ehdokkaiden tarkistetut äänimäärät.Ne vähän muuttuivat tarkistuslaskennassa.Sain ennen tarkistusta 121 ääntä.

Käy kurkkaamassa myös kuntakanava ohjelmaa www.kuntakanava.fi

Näitä kaikkia ajatteli Hämeenlinnan vanhin valtuustoehdokas Ensio, 74 vuotta illalla 30.10.2008.Nyt jäädään odottelemaan,mitä lautakuntapaikkoja on jaossa ja mitä saadaan.Olen kuulolla ja olen aktiivisesti mukana.

                                 ********

Nyt on loppiaisen aatto 5.1.2009 kun kirjoittelen.Monenlaista on tapahtunutkin kun viimeksi kirjoitin blogisivustolleni.Kohokohta oli tietenkin tuo jouluaatto 2008.Täytin 75 vuotta.Hämeen Sanomat lähetti toimittajan tekemään haastattelun.Se oli aaton aaton Hämeen Sanomissa.ensio_koitto_75_v._hm.san.23.12.2008.jpg

Tässä se on.

 

 

 

 

Arvaa kuka oli yksi onnittelija.Se oli meidän iki-ihana Tipsi kissa.hpim1932.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä me ollaan jouluaattona yhdessä.Meillä oli hauskaa,kun Tipsikin aukaisi oman joulupakettinsa.

Syksyn kuulumisia :

Kristillisen Eläkeliiton syyskokous oli tänä vuonna Vivamossa Lohjalla 10-11.10.2009 . Syyskokouksen eräs päätös oli > Liiton puheenjohtajaksi v2010-2011 valittiin Ensio Koitto.Saimme myös uuden toiminnanjohtajan Heidi Heinosen Valtaalta.Hänen ensiesiitymisensä oli juhlilla.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Tammikuun tarinoita